torstai 22. elokuuta 2013

Nakuilua, ruiskuttelua ja kamalaa hajua

Kävin tänään sitten ruiskurusketuksessa. En ole tänä kesänä ehtinyt makoilla auringossa, sillä aika on mennyt vauvaa hoitaessa. Näin ollen päätin kokeilla paikallista ruiskurusketusta viikonlopun häihin. Ehkä hieman riskialkista touhua, kun ei ole tietoa tai kokemusta mahdollisesta lopputuloksesta. Mikäpä piristäisi päivää enemmän kuin nakuilu kertakäyttöstringit jalassa ventovieraan edessä? Kun hoitolatäti antoi luvan laittaa vaatteet päälleni, hihkaisi hän iloisesti, että "Noniin, nyt sitten loppupäivän vaan olet ja yrität olla mahdollisimman paljon koskematta mihinkään!" Kotona odottaa kolmikuukautinen vauva - täähän meni putkeen.

Nyt istun keinutuolissa ja odotan kuin kuuta nousevaa, että kello tulisi kymmenen ja pääsen suihkuun. Väriä näyttäis tarttuneen joka puolelle taloa. Iho tuntuu tahmaiselta, haju on kuvottava ja mietin millaisenkohan allergisen reaktion vauva on mahtanut saada minusta päivän aikana? Jouduin pyyhkimään hänestäkin väriainetta kosteusliinan kanssa, kun neidin ruokkiminen ei yllättäen onnistu täysin "koskematta". Niin tyypillistä! Tunnen itseni maailman huonoimmaksi ja turhimmaksi äidiksi.



2 kommenttia:

  1. uuhlalaa mikä sääri ;) Hyvältä näyttää bruna, vielä kun sais kuvaa mekosta minkä laitat häihin :) Ja niistä hiuksista!!!

    VastaaPoista