maanantai 26. elokuuta 2013

Kauhulla kampaukseen 2/2

Lauantain juhlapäivä valkeni aurinkoisena ja jännitystä täynnä. Sulhanen oli nukkunut vain tunnin ja äitini kompastui juuri ennen kampaajalle lähtöä portaissa ja kaatui naama edellä sepeliin. Kylmäkalle naamallaan suuntasimme kaupunkiin ja äidin mustunut silmä saatiin onneksemme hyvin peittoon. Meidän perheessä sitä sattuu ja tapahtuu.

Ja mitä tapahtui kampaajalla? Noh, yritin parhaani mukaan kuvailla kampaajalle millaisia kiharoita halusin. Kerroin, että olen isoilla lämpörullilla saanut sellaisia kivoja isoja kiharoita, joista pidän mutta jotka eivät pysy paria tuntia pidempään. Kampaaja totesi, että kiharat pysyvät parhaiten suoristusraudalla tehtynä joten enpä osannut siihen vastaan sanoa oikein mitään. Katsoin kauhulla kun kampaaja aloitti projektinsa kapealla suoristusraudalla, jonka tuloksena oli tietty pieniä pyöreitä kiharoita. Hän lupaili, että kyllä ne siitä illan mittaan vähän suoristuvat ja kotiin päästyämme koitin niitä harjata hieman auki ja tuloksena oli ne täydellisen pyöreät glamourkiharat, joita yritin parhaani mukaan välttää. Muut yrittivät lohdutella, että hyvät niistä tuli mutta olin itse eri mieltä. Valitettavasti en siinä hässäkässä huomannut ottaa niistä kuvaa. Kaivoin ison kihartimen laukustani ja kävin hiukset läpi ison pyörylän kanssa, jolloin lopputulos alkoi muistuttaa hakemaani. Toinen puoli hiuksista onnistui ihan kivasti näin:

Mukana myös prinsessamme söpö pieni hiuspehko :)

Mutta toinen puoli hiuksista kääntyi itsepintaisesti kummallisesti sisäänpäin kas näin:


Lopputulos oli siis ihan tyydyttävä ja ainakin noh, persoonallinen. Olen jälleen yhtä kampaamotraumaa rikkaampi. Kohti uusia pettymyksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti