tiistai 13. elokuuta 2013

Mikä ihmeen Strömsö?

Ajatus blogista lähti liikkeelle työkaverini Marian kanssa pari vuotta sitten. Hiljaisina aikoina surffailimme netissä ja selailimme kyllästymiseen asti erilaisia ruoka-, muoti- ja lifestyleblogeja: linkitimme toisillemme tekstejä, kuvia, ideoita ja ties mitä. Ruokatunnilla kudoimme villasukkia ja teimme töihin vuorotellen erilaisia suklaajuustokakkuja. Olin tuolloin vielä sen tason leipuri, että kuvittelin liivatteen olevan vain turha mauste, joten jätin sen pois. Voitte kuvitella miten sen kakun kanssa kävi. Työkaverini opetti miten liivatetta käytetään ja että kakku menee jääkaappiin, ei uuniin. Kaverillani oli vuorostaan ongelmia villasukkiensa kanssa, sillä kaverin "käsiala" oli melko tiukkaa. Yllätynkin todella jos sen ensimmäisen sukkaparin saajan jaloissa kiertää vielä veri.

Meitä alkoi ärsyttää netissä tulviva "elämäni on ihanaa ja täydellistä, olkaa kateellisia"-blogikulttuuri, joten vastoinkäymisten innoittamina aloimme haaveilla omasta paskablogista. Miten virkistävää olisi välillä lukea muidenkin harmittomista epäonnistumisista?

Vastoinkäymisiä on ollut monia, mutta harmikseni en ole niitä kaikkia saanut taltioitua. Kaivelen kyllä arkistoja saadakseni antiströmsölaisen näkökulmani vauhtiin. Muistakaa toki, ettei Strömsö voi aina voittaa. Kyllä minäkin välillä onnistun.

Strömsössä? Ei sentään, vaan Särkisalon meripäivillä. 

Marian omaa blogia voitte lukea täällä





1 kommentti:

  1. Hihii! Ensimmäisen sukkaparin saaja olin minä itse. Kyllä se veri vielä kiertää, venyyhän nuo käytössä :)

    Ihanaa, että teit tämän, kiva lueskella sun juttuja!

    VastaaPoista